March 27, 2011

Misi hari ini

Salam dan bismillah....

Setelah berjaya memadamkan lampu-lampu malam tadi dengan keluar dari rumah, tapi dengan keciwanya balik sebab saya tengok ramai lagi orang-orang tak menyokong earth hour ni...
Tak ramai yang tutup lampu..ramai tak tutup lampu tu especially kat kedai-kedai la

Mungkin saya tak faham sebab diaorang ada bisnes kan..takkanla kat kedai mamak tengah syok-syok makan tosei tiba-tiba ko kena padam lampu kan?
Macam tak berapa nak masuk akal la..
Tapi, saya rasa kita wajar dan patut perluaskan lagi kempen ni, bila semua orang bekerjasama tiada yang mustahil kan?


Sekadar short update di pagi ni, pagi yg dah nak masuk tengahari..haha..


Jamu mata la yek...


Sarapan kami sekeluarga pagi ni...mengancam tak teh tarik saya?haha...


Misi hari ni..

bersenang lenang dan mengular-ular dirumah

main masak-masak

nak buat cis tart..dah lama beli cis krim kat esbok tu...buatnya tak juga...

Selamat Hari Ahad..

7 comments:

norh said...

happy weekend :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Cheese tart?? Oh my fav. Selamat memasak!

Ladysirna said...

@norh..

hepi weekend ye awak!

Ladysirna said...

@MM

nnt i tayang ek (dalam hati---poyo betul!)hehe...

kak ina kl (2) said...

wah bestnya makan camni kan..ashik stail western pun boring ek

Chik Att said...

Salam ..
Thank visit umah CA...

hohoho .... ada earth hour kee.... CA tak sedooo pun ..... tgk makhluk keliling semua pasang lampu jaaa...

sakura_sorimachi said...

Salam ukhwah..

cedap cedapnyer kuih kodok tuh..

saya da follow akak..polow saya yea..^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails