March 14, 2011

Akhirnya Datuk Lee tumpaskan Lin Dan

Salam dan bismillah...


Pagi ni rasa gembira pulak..Yelah, walaupun saya bukan peminat fanatik sukan, tapi kalau bab Datuk Lee Chong Wei memang suka sesangat..Akhirnya setelah sekian lama dia tak tewaskan Lin Dan, awal pagi tadi dia dah membuktikan yang dia memang jaguh badminton nombor satu dunia! Yeayy...suka sangat...


Beliau menang ke atas Lin Dan dalam perlawanan akhir All England dengan 21-17,21-17  dalam masa 52 minit je ok...


Sebenarnya saya tak tengok ya puan-puan,awal2 tu dah frust sebab tengok beregu Tan dan Koo kalah dengan Denmark, so berharap nak tengok Datuk Lee la,  huhu...tu satu yg buat frust sebab saya tertidur awal semasa menidurkan  dua hero Malaya tu..tu yg pagi2 ni bangun terus check paper online dan rasa yg amat gembira  bila tau Datuk Lee mengalahkan "musuh ketat" dia...Cayalah Datuk!


Buat Datuk Lee, Tahniah!Keep it up...Malaysia Boleh!!

12 comments:

Nia said...

ha,..ni yg diaorg kecoh2 kat ofis pagi tadi ni! sukerr!! malaysia boleh! hehe..

Diyana said...

hihi..diyana dah tertido tau malam td.alih2 nak bgn gi toilet,tgk jam pkl 12 mlm lbh..gi bukak tv,pastu kecoh jerit panggil suami..die pun trlupa ade match. bebraloi tgk cong wei main..adn puas tgk muka kecewa lin dan....haha.
akhirnye tido lewat malam td.hehe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sesungguhnya saya telah tertinggal keretapi. Sib baik ada liputan dr Dr. Sirna. Thanks ya.

DrSinga said...

100 000 hibu hinggit !!!!


nak beli reket..
nak suruh anak2 prektis...

h4ni3 said...

akhirnya... padan muka lin dan... hehehe.. geram tgk dia.. muka eksyen jer kalo menang

Ladysirna said...

@nia

tula pasal...suka terlebey plak hehe

Ladysirna said...

@diyana

bestla diyana dpt tgk..berbaloi-baloila,hehe, kita tgk siaran ulangan je..

Ladysirna said...
This comment has been removed by the author.
Ladysirna said...
This comment has been removed by the author.
Ladysirna said...

@MM

La, ketinggalan keretapi ke, sib baik ai jadi astro

Ladysirna said...

@DrS

mak ai...kita pun nak suh anak men badminton..kuikui...

Ladysirna said...

@hanie

kahkahkah..kelakar tgk muka frust Lin Dan kan..mesti dia bengang gila sebab dah lama Chong wei tak kalahkan dia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails