March 28, 2011

Mari meriahkan gathering

Salam dan bismillah...


Semalam blogwalking nampak di blog Farah Farhan..wanita yang saya kagumi..


Rasanya tak terlewat lagi untuk saya promote ni...Ehem, ehem...


PENGUMUMAN...KEPADA SEMUA IBU-IBU KHASNYA...


BREASTFEEDING GATHERING 2011 WITH MALAYSIA BOOK OF RECORDS

Akan diadakan pada 24 April 2011 ini...

Ada macam-macam acara yang dah dirancang dan seramai 300 ibu akan menyusukan bayi mereka serentak dan akan dicatat dalam Malaysia Book of Record!Wah...mantapnya program Pn Farah ni... 

Berminat?Sila zass ke website Farah farhan @sarakids.com...

Penyusuan susu ibu...


Satu topik yang nampak mudah tapi sebenarnya sukar dilaksanakan


lebih-lebih lagi dalam dunia serba mencabar dan kebanyakan ibu bekerjaya


Indahnya susu ibu hingga dinyatakan dalam Al-Quran


Jomlah kita daftar ramai-ramai..meriahkan program ni..semua boleh datang ok...


Kalau anda bakal ibu, ibu, tak kisahla anda pernah menyusukan bayi atau tidak marilah kita sokong program ini, boleh kita semua jumpa kan..berkongsi cerita, berkongsi rasa dan pengalaman...wah, syoknyer...


Tak sabar nak jumpa ibu-ibu lain...300 orang akan menyusukan serentak!Sungguh teruja!

6 comments:

gadisBunga said...

saya bercita-cita untuk menyusukan anak sendiri selama 2 tahun penuh bila saya dah dapat anak nanti.

*tapi saya belum kawen. huhuhu~

Chik Att said...

Ca masih breastfeedingkan Aisyah ... tapi pertengahaan tahun ni...kena stop dah ... dah 2 thn setengah ..

Nieza Ishak said...

menarik ni ...

zulaikha 2tahun 4bulan masih mengopekkkkkkkk ;)

A D I A said...

takleh join the gang :(

Nia said...

uii,..kalau ada baby dan BF mesti best. Dapat jgk join gath ni..hehe.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah! Best ni..tp tak boleh nk join.. anak bongsu dah umur 6 thn.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails