March 3, 2011

Legging trend

Salam dan bismillah...

Hari ni saya agak fenat dan fenin...Bangun pagi tadi rasa tak fresh yang amat..Kepenatan dari semalam sebenarnya, hari yang agak busy semalam...Siangnya sibuk di hospital malam pulak buat locum. Bila balik anak sulung saya Mikael dah pun tidur tapi adik Muaz belum tidur lagi okeh...apalagi, melayan dia dan menyusukan dia sampai dekat pukul 12 tengah malam barula dia nak titon. Barula saya dapat mandi dan solat, pastu mata pulak tak dapat lelap sebab dah segar..Dekat pukul 2 pagi baru lelap betul dan 2, 3 kali juga bangun menyusu..

Tapi walau pun fenin, semangat nak berbelogging tu berkobar-kobar, cewah...Tapi mungkin kena cari kopi atau nescafe kaw kaw pasni untuk kurangkan sleepiness nie

Nak cerita pasal legging. Saya kan ada 2 anak lelaki, tapi keinginan untuk memakaikan budak2 ni lengging yang tengah trend sekarang ni memang kuat. Suka la tengok budak2 kecik pakai legging, cumel sangat... En hubby kurang suka legging sebab:

*Legging ketat, kesian kat budak2 tak selesa bila pakai, pastu nanti panas
*Bila budak lelaki pakai nampak macam feminin, so tak sesuai..

Tapi, hehehe..saya degil belikan juga diaorang sorang sepasang. Tapi, Mikael pakai adalah 2 kali je kot...memang dia tak suka, siap komplen, ketat la mama...huhu, betul jangkaan En hubby. Tapi, adik Muaz so far pakai ok je, he looks fit and nice with it...maybe sebab dia belum pandai cakap lagi, so takdala komplen...hm, so cute my lil' baby. 

Nak tayang aksi adik Muaz dengan leggingnya....taraa....




                                                    
                                                       Suka part nie..hehe, seksi tak?



Korang suka tak legging?Betul ke bila boys pakai nampak cam gegirl?

7 comments:

transformed housewife said...

tak de anak lelaki lg nakk pakaikan leggings. anak2 knur mmg suka leggings bila diaorg pakai dress.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Tak cukup tido ya? Tp yg menghairankan I, para2 doktor mcm uoll ni, even tak cukup tido..tp still nampak cergas..& mostly uoll awet muda.. apakah rahsia? Supplement cukup kot?

Ada gak certain2 legging yg sedap pakai walaupun ketat..kena cari kain yg jenis memeri.

SyidaGorjes said...

susah nak cari legging yang ada corak untuk boys.aqid pun ada 1, tapi macam tak menjadi fevret je.

Ladysirna said...

@Kak Nur

Tula kak, girls really fit to leggings la,so cute kan=)

Ladysirna said...

@MM

Takda nya lebih supplement, makan mcm biasa je, haha, tell u the truth dokte lagi malas makan supplement tau!

Ladysirna said...

@syidagorjes

tula pasal, banyak corak striking and feminin, tak banyak choice 4 the boys...lgpun , memang kalau budak boys dah besar sikit nampak kelakar la pakai, hehe..

DrSinga said...

Betul ke bila boys pakai nampak cam gegirl?
hehehe..
saya rasa
ha ah!!!

.
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails