November 27, 2011

Jemput makan

Assalamualaikum...

Sunyi sepi je di awal tahun hijrah ni, busy meluangkan masa dengan family tersayang, tapi nak update juga, boleh?ehceh...=)

Salam Maal Hijrah 1433H buat semua umat Islam...semoga tahun baru ini kita berhijrah kepada yang lebih baik dari yang sebelum ini...mudah mudahan sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah..amin, oh ya, Happy Birthday juga buat sahabat saya yang tersayang ibualeesha maisara, yang ke....ops!Semoga hang sentiasa berbahagia dengan keluarga tersayang ya!

Tiada update panjang berjela...Harini jamu mata jela yer.. Jemput makan...:-D




Beehoon goreng singapura lagi...sarapan semalam



Pisang tanduk lagi, kali ni buat pisang goreng pulak


Semestinya cicah sambal kicap, wallaweh....yummeh...sambalkicap lover!




Taugeh masak sos tiram, tambah carrot sebab anak2 tak suka makan taugeh...


Telur masak kari...sodap!

Jemputlah yer..jangan lupa tambah!hehe..jangan marah...


6 comments:

~najwa~ said...

dulu masa kami kecik-kecik, bila time tengah bulan je, mesti lauk kari/gulai telur, hehhe..


tapi itu le pembuka selera ;)

Mama2Q said...

tak lepas lagi wat sambal kicap tu..kawen dgn johorian kena pandai wat sambal kicap kan...nanti letak resepi yer....heheh..

Nia said...

hehe,..mcm nama blognya jgk. sambal kicap lover sebenar nih.

Ladysirna said...

NAJWA

gulai telur la sedap, menjilat jarikan..;)

Ladysirna said...

mama2q

hehe, insyaAllah, sonang je ni..;)

Ladysirna said...

Nia

Semestinya!!i loikee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails