November 25, 2011

Iron oh iron...

Assalamualaikum....


Selamat hari Jumaat semua:-)

Tadi pagi saya bangun awal dengan bersemangatnya....

Nak iron baju bagai..

Biasa kalau Jumaat ramai pakai cantik cantik merlip merlip untuk ke tempat kerja..

Dari dulu saya selalu terfikir...

Kenapa hari Jumaat melaram sakan?

Mungkin sebab esoknya cuti?

Atau sebab nak lunch out?

Apa apa jelah!hehe...

Melaram sesekali tak mengapa,jangan melaram lebih tapi kerja tak setel setel!(ingatkan diri sendiri)

Eh!Saya ni dah ke laut...

Sebenarnya nak cerita tentang tragedi kejadian di subuh hari tadi

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.







Inilah akibat nak melaram!

Sebenarnya ini kali kedua ok...bukan kali pertama...sadisnya...(disebelah kanan itu ialah kesan terbakar pagi tadi)

Nasib iron board yang terbakar bukannya baju kebaya ku itu!

Notakaki: Esok cuti!Yeayyy...Selamat menyambut awal muharram:-)





Published with Blogger-droid v2.0.1

11 comments:

Daddy Ziyyad said...

standard di Malaysia, hari Jumaat hari bersopan santun..hahaha..Saya pun pakai baju Melayu setiap hari Jumaat

al-lavendari said...

entah apalah yang dikhayalkan tu .. sampai iron board boleh terbako !

~najwa~ said...

Hari ni jumaat..Sampai 2 Kali tukar baju pagi tadi... Semua tak berkenan. Huu

Fara said...

Pada mula, sy tak dpt tangkap gambar apakah itu. Oh, pad alas gosok baju terbakar rupanya.

Tak apa, boleh beli pad baru lepas ini.

=D

Ladysirna said...

DZ...

Tula time jumaat ramai yg melawa!hehe

Ladysirna said...

Al-lavendari

Bukan khayal..cuai sampai pusing meter iron ke maksimum!

Ladysirna said...

Najwa

Banyak sangat bj cantik hang tak..hehe...aku pun selalu gitu..last2 baju yg selalu pakai juga di ambik

Ladysirna said...

Fara

Memang nampak gaya saya harus beli baru
..huhu...barai sgt dah!

gadisBunga said...

garangnya iron tuh!!

saya selalu nampak hari jumaat setiap minggu adalah hari fesyen. heheheh~~

Mama2Q said...

hari jumaat semalam, sy pun sama, terlupa tutup suis iron dr pagi tu samapi mlm baru perasan...nasib baik juga iron yg panas tu ada pelapik getah kat bawahnya, so iron board tak terbakar...kalau kain iron board yg kena, saya rasa dah tatau jadi apa rumah saya....(alhamdulillah Allah selamatkan rumahku...huhu...)

Nia said...

adoi,..saya pn pnh terkena mcm tu jgk..huhu..sedih woo!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails