November 21, 2011

Good luck Harimau Muda

Assalamualaikum....


Malam ni jam 8.30pm penuhla kedai kedai makan especially mamak stall untuk menyaksikan gelora badai antara pasukan Harimau Muda dan Garuda....bergelora besarla stadium gelora bung karno dengan sorakan ribuan penyokong indonesia...

As for me,bola bukanlah minat sangat tapi saya rasa kalau dah melibatkan team Malaysia semua orang pun akan turut sama beri sokongan padu...Chayok2... Siapa tak sayangkan team bola sepak kita kan...mulalah semua nak jadi patriotik ehcehwah..:-)

Harapnya tiadala sinetron indon kat stadium malam ni,kalau setakat sorakan tu boleh tahan lagi...kadang tu bila tengok bola ramai yg emosional...rilex,cehh...padshal saya pun seriau drama queen kalau nampak pasukan lawan menguasai prrmainan.. Apapun,it is just a game...mesti akan ada kalah dan menang,semua tu rezeki kan...

Semoga Harimau Muda berjaya menumpaskan Garuda....Jangan bagi can okay!2-0 jangkaan saya...hehe..jangan sampai jadi sinetron berdarah pulak... Malaysia Boleh!

5 comments:

Daddy Ziyyad said...

Semoga penyokong indon di stadium malam ni terkedu membisu melihat timnas mereka di belasah Harimau Muda..aummmmmmm

Ladysirna said...

Yea..betul2!harapnya team harimau x mengecewakan kita....aummmmm juga!

~najwa~ said...

Aku nak sorak juga
Dpn tv,hihi....

Ladysirna said...

jom sorak,jgn tak sorak...

gadisBunga said...

berdebau rasa!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails