May 23, 2010

Tiba-tiba minat kat Shahir Si Gigi Besi

Salam dan bismillah...

Saya jarang nak minat artis
Maknanya kalau minat tu ajaib la
Malam tadi tengok AF
Best plak budak Shahir ni nyanyi
Mendayu-dayu je, hehe, terus rasa minat..sigh
Rasanya aura dia keluar lambat sikit
Awal-awal dia menyanyi tak terasa sangat

Pagi-pagi lagi saya dah buka youtube cari video lagu ni
bestla lagu ni
Kebahagiaan dalam perpisahan

Layanla ya lagu ni..





Tahniah buat Shahir sebab menang
Suka Pak Nil cakap berlapik camtu ingatkan Shahir ni supaya tak lupa diri...


7 comments:

A D I A said...

elok la jugak shahir jadi juara berbanding yg lain2 tu. baru nak minat shahir AF dah abis hehe.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Alhamdulilah dia menang, I ni mmg tak mengikuti langsung AF8 kali ni..sekali sekala je jeling2..tengok gaya mcm ala2 budak baik je Shahir ni kan...moga berterusan begitu.

temp. housewife said...

Shahir tu ala2 Mawi kan. Sbb tu kot Pak Nil bg nasihat spy tak lupa diri. Knur pun tengok slps 3 thn tak mengikuti AF.

Nia said...

harap2 ada rezeki dia nak popular mcm Mawi kan.

mrsdjones said...

Saya pon suka tgk si Shahir nyanyi. Expression dia bagus, suara pon ok. Nak kata minat tu belum lg la, kita tunggu perkembangan dia ;) hehe. Jom layan lagu~

Diyana Zulkifli said...

hmm,diyana pun mcm tersuka la plak die ni.haha.

sirna said...

so, ramaila peminat shahir ni ek..ngee...sore jantan dia best kan..sigh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails