May 20, 2010

Baby Muaz

Salam dan bismillah...

Dah lama tak update pasal budak kecit ni
"
"
"
"
"
"
"
Hai semua...Rindu baby Muaz tak???

"
"
"
"
Muaz dah 2 bulan 10 hari hari ni...
Muaz dah pandai cooing tau, ada je benda yg Muaz nak tegur
Muaz pun dah pandai  smiling, giggling
Muaz dah boleh angkat kepala bila meniarap
Pastu Muaz dah start belajar nak mengiring kiri kanan tau, yelah Muaz bosan la baring statik je
Tengokla picture Muaz tu, dah pandai pose depan kamera
Jap ya semua, Muaz nak interframe lagi
"
"
"
"
"
"
"
Cak!!
"
"
"
Last week Muaz pergi klinik dengan Mama
Muaz ingat saja jalan2
Rupanya Muaz nak kena jabbed
Tapi Muaz sekuat Tiger, Muaz nangis sikit je, ala, cam kena gigit semut
Mama cakap Muaz dah besar
Berat Muaz dah 6kg
Besar dan sihat kan Muaz?
Nak tahu rahsianya?
Berkat susu ibu Mama...
Cuma tula, Muaz punya rambut lambat betul nak lebat balik lepas cukur haritu
Tapi takpe, Muaz tetap kiut hensem kan 
Muaz kan little shaolin Mama, dah besar nak main bola dengan abang Mikael
Ok, Muaz nak sambung tidur...




14 comments:

Ammi Sara said...

Muaz comel botak shaolin! ammi sara suka ;)

SyidaMislan said...

so cute+chubby!

mamamuazsayang said...

hye baby muaz!;) dah 2 bulan lebey ye..muaz aunty dh 8 bulan...hehe

sirna said...

Muaz says---THANKS auntie2 semua=)

Ina Hashim said...

alaaaa bolatsnya muka...gewwwaammmm

YanaNuar said...

Waaa kejap je ek... dah pun 2 bln lebih si comey Muaz nih... hurmmm sampai tak bekelip mata pandang kamera hikhik.... jaga2 mama...jap gi Muaz lagi terer dari mama bab posing depan kamera nih gheee =)

kak ina kl said...

salam..alahai budak botak ni..comel sungguh...tq sudi dtg ke blog akak ..jemputlah datang selalu yer.

unlisted_one said...

alala,..dah pandai cooing ye. comel Muaz!

~~ciklinn~~ said...

alal tomei2... kuss semangat.. dah 6 kg.. huhhuuhu

ya susu ibu terbaekkk

dari~ummie said...

auuummmm!! comelnya muazzz....hihi...mmmuah2 ;P
(ibu muaz jgn marah tau, ni flying kiss je kat muaz)hihi

Oyis said...

x pe, botak la comeiiiii.... mcm bulan purnama, penuh gitu nampak muka muaz *geram*

Nurzairul Isma said...

comeinye muaz... baju muaz samer ngan marissa punye... hehehehe..

Nurzairul Isma said...

comei muaz... baju muaz samer ngan baju marissa... ;-)

DrSinga said...

Muaz Zebra!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails