May 27, 2010

Beri saya kekuatan..

Salam dan bismillah...
Maafkan saya
ini entri luahan perasaan
"
"
"
"
"
"
Hati tengah gundah...
Sedih...
Sebak...
Siapa yang pernah berpisah ngan hubby mesti faham perasaan saya
Untuk kesekian kalinya lagi hati saya dengan berat melepaskan En hubby tersayang
dia kena pos berkursus BTN!
5 hari tau dia pergi
boleh ke saya bertahan
menitis airmata saya tadi masa dia peluk saya
tak tahanla..!
masa tulis entri ni pun saya nangis
apasal saya gembeng sangat ni...!

Cepatlah 5 hari...




14 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sirna ~saya dpt bayangkan perasaan anda...(Mari saya tolong nangis sama2) sbb saya pun selalu begitu..
T__T .. ni emoticon org menangis ya?

Ammi Sara said...

Sabar ye sirna, insyaAllah 5 hari kejap je. lgpun ada 2 budak M tu kan ;), taklah terasa sgt.

sara pernah dl berjauhan dgn hubby masa pregnantkan yaya (yg sulung), selama 2 minggu! mmg tiap mlm nangis, huhu..dahlah baru2 kawen, after that dah ada anak2 bila hubby x de tak la terasa sangat ;)

sirna said...

sam---thanks nangis sekali ngan saya, huhu...T___T

sara---tula, nasib baik ada double M, takla rasa sunyi sgt, thanks sara..

Dokter faRyn said...

sirna, kau geng dengan aku key. hubby aku pun takde sampai selasa (kut).

mari ber-lone-ranger together-gether. huhuu

Ibu Mifzal Arsyad said...

alahai...sedihnya....dpt bayangkan cemana perasaan tuh..tp x per 5 hari je..x lama..sy dulu sblm dpt pindah duk nga suami..setahun berjauhan..jumpa pun sebulan sekali..huhu...masa tu peneman setia adalah air mata...huhu

LYaFRINA said...

huhuhuu.. faham sgt perasaan tu..lya dulu bpisah lama.. sbb admit ward.. apa2 pun..sirna kna la redha.. yep.. ppisahan sekejap jer.. utk kabaikan keluarga jugak...
utk mcari rezeki & tanggujawab keje..

smile :)

sirna said...

DrFaryn---ye ke faryn, ala, ko jaun kat melaka, jadi anak dara yg ada anak balik la kita ek, huhu...statement tak tahan...

IbuMifzalArsyad---tula pasal, saya bayangkan org lain yg pisah ngan hubby yg PJJ tu buat hati saya tenang sikit...

Lya---thanks lya, sebab tu tgh marathon blogjogging ni, layan hati yg sebak..hehehe

Diyana Zulkifli said...

5 hari adalah bersamaan 5 tahun kpd isteri yg ditgglkan.uwaa.sob2.sabaq ya.sat ja tu.mggu dpn hubby sirna hbs dah btn

Ummi Hanie said...

salam...

sabow yea..

pngantin baru kot?

sy dolu2 memula mcm tu le..tp lg lama..sebulan lebih

la ni pun tgh kena tggl le ni..maybe sbb dah biase..:)

ena said...

sabor..5days kejap je tu..pejam celik gi keje balik keje... tup2 hubby da balik pon.. jgn sedey2 ek!!

hubby saya kerap benor OS..kadang tu balik hantar laundry je da pegi tempat lain plak... huhu..tpaksa la... da keje..

Nia said...

oh,. insya Allah 5 hari tu akn cpt sampai. kena sibuk2 kan buat benda lain ya.

dulu masa suami saya kpli, balik sekali sebulan aje, jadi saya faham perasaan Sirna bila nak lepaskan suami pegi sana balik tu. perasaan yg tak besh..huhu..

temp. housewife said...

sabar ye. Knur ni pun tak sabar2 nak jumpa hubby lps hampir sbln kami balik MSia. Mlm esok baru hubby sampai kat KLIA. 5 hr tu, sibukkan diri jaga anak2 ye.

mamashasha said...

sirna, sabar ye dh nak habis dh 5 ari tu....takpe anak2 kan ada peneman setia...hubby sy mmg selalu outstation...balik 2 hari kang pegi balik..paling lama sy yang outstation tinggalkan dia 10 hari...hehe takpe lah inilah adat berkerjaya kan....

sirna said...

thanks to all...5 hari dah semakin nak habis, yeayy!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails