May 22, 2010

Jom terjah BODYSHOP!

Salam dan bismillah...


 Sapa suka barang BODYSHOP?

 
Sekarang tengah sales besar-besaran
Up to 70% discount
Dan for members ada lagi 10% discount

Ini info nya:

The Body Shop Malaysia 2010 Sale & Members sale

Summary: The Body Shop Sale Up to 70% off from the original tag price for your pleasure.” ( 3- day sale mania, 21-23may 2010 for love your body members only Extra 10% off for members on 21-23 May ONLY)
Remember to bring your own shopping bag.
  • Member points accumulation and redemption are NOT valid throughout the Sale period
  • There will NO Love Your Body SignUp during the sale
Company: The Body Shop
Sales: 21st May 2010 till 13th June 2010
Venue: All The Body Shop Outlets

Jom terjah!

*Rasa nak beli perfume baru, hehe, evil nya*





6 comments:

Hazirah al-Barakbah said...

dah pergi semalam. macam org gila dok dlm body shop tu. rasa macam semuaaaa nak beli :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pn dpt emel n sms psl sale n disc. member tu..
huhuhu, hubby x de, x dapek pi lg ni.. sib baik gak, kalo x, rabak poket mak nyah.. =D..
takpe, awal bln jun sempat lg.. hihihii

nur izzah said...

tak sabar nk g terjah ni..hehehe..

A D I A said...

wahhh harus terjah ni. tapi malas nak terjah. terjah sure beli walalupun barang dah ada hehe

mamashasha said...

sirna...dulu2 masa study minat sgt dgn bodyshop tapi since berumahtangga ni dah beralih arah....huhu paling tak lupa mandian & lip glose strawberry and perfume2 yg wangi & rasa macam nak telan je...

sirna said...

barang body shop kita suka sebab kita rasa cam natural je semuanya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails