May 6, 2010

Masuk ICU

Salam dan bismillah....

Rindunya nak berblog! Sorryla ya mommies n friends sebab saya tak dpt berblogwalking selama beberapa hari sejak Ahad lepas sebab laptop saya mengalami trauma yg teruk dan terpaksa dimasukkan ke ICU. Ada juga menjenguk-jenguk blog kesayangan saya ni by handphone tapi saya rasa susah plak nak taip new post---screen kecik, tak puas nak tgk, dan susah nak menaip(lembap). Jadi saya pun sekadar jenguk-jenguk je la..

Alhamdulillah, semalam lappy kesayangan saya ni dah sembuh recover dari trauma. Kopak juga la duit dekat RM500. Hmm, nak buat camana, dah takdir...Beberapa minggu ni saya agak di uji. Mula-mula dengan kereta kena langgar lari then laptop plak. Terpaksala telan je walaupun pahit. Allah nak menguji saya sebab mungkin saya kurang mengingati-Nya. Just a reminder for me that---- Allah test us because there is no shortcut for us to get His Love and Mercy..

Ok, kembali aktif berblogging!


6 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

ok pasni leh kembali aktif berblogging balik...cayok2

zul said...

ICU gitu...

salam kenalan...

Diyana Zulkifli said...

ala.ciannye masuk 'icu'.nasib dah baik kan ?tp terbangla kan duit...hehe

LYaFRINA said...

hkusssss... ingtkan sape msuk icu td..suspen..

sirna said...

hehe.saja wat saspens...lol

YanaNuar said...

Huhuhu mati2 tadi ingat tuan umah masuk icu..ghupanya lappy yang masuk icu...Aduhai sabo je la =)

Orang yang diuji tu adalah orang yang Allah Sayang ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails