December 28, 2011

WW- Cermin mata putih dan lampu biru

Published with Blogger-droid v2.0.1

14 comments:

Pok Amai-Amai said...

Alalalalalalalal! Comelnya! Jaundis eh?

Ladysirna said...

Terkenang semasa dulu...jaundis dekat 2 bln...:)

Sekarang dah sihat dan kuat!

Cik Ina Do Do Cheng said...

comel .cian lah tengok baby kena cam tu.

kakcik said...

Cermain mata outih dan lampu biru untuk sakit kuning, ya?

Semoga bayi kecil itu segera pulih sepenuhnya. Amin.

Ladysirna said...

cik ina

kesian kan, tapi comel je nampak...hehe

Ladysirna said...

kak cik

ya, memang rawatn untuk jaundis

gambar di atas ni anak saya Muaz, dulu keluar masuk wad sebab kuning lama sangat, alhamdulillah sekarang dah sembuh;)

saja terkenang semasa dia sakit dulu...

DrSinga said...

masih ada lagi yang beli air/daun hapantah kat kedai sinseh untuk mandikan anak yang jondis...

Nadiah said...

Kesiannya...takpe yg penting semuanya dah selamat sekarang

izahdaut said...

anak saya pun namanya muaz, kena jaundis agak teruk juga. masa tu saya ceaser, balik kampung, kena masuk ospital gomen yg tak de toilet duduk. sehari duk ospital mintak ngan doc nak kuar n sewa lampu tuk jaundis kat klinik bawak balik umah. alhamdulillahhh.. semuanya selamat. hehe

~najwa~ said...

Ini Cerita Tadi, aku baru bebel kat patient, refused Bawak anak gi hospital....TSB dah tahap photo level.

ak yuyunz said...

aisya juga jaundis smpi mak dia habis pantang.. alhamdulillah tak admit, tapi ulang alik hospital amek darah smpi saya bentan.. :)

Yatie Awang said...

baby sekarang tak lari dengan jaundis ni..kadang2 cian tengok duduk bawah api macam tu...

Syida said...

anak2 kita tak pernah pakai cermin mata ni.kalau kene jaundis,kita usahakan bagi minum susu byk2,asalkan tak masuk spital.=)

Papa Mifz said...

still cute..harap dah elok jaundice nyer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails