December 2, 2011

Tiramisu(aku perasan macam masterchef)

Assalamualaikum...


Ini tiramisu


Aku perasan(baca: bangga)


Ikut resepi satu satu. Tiada step yang tertinggal. Oh...tidak kuderhakakan resepi itu


Step banyak tapi ini kek manyak simple

Aku terus perasan macam masterchef

Lagi kembang hidungku bila somi ku kata sedap...hahaha

Kawan sekerja ku pun kata sedap....

Oh...aku sudah mula riak...tidak!!!!

Notakaki:
1) Selalu aku cakap saya tapi harini aku cakap aku..
2) First time tiramisu ni..aku mahu buat lagi sebab yang ini comot rupanya....


Published with Blogger-droid v2.0.1

10 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh eh dah tahap masterchef lah tu..kalau sy buat jd tarammmasu haha

Fara said...

Ouh, skg nie musim org mencuba resipi tiramisu. Tiramisu juga kegemaran sy! nak try gaklah. Nmpk mcm senang kan? Senang ke? Huhuhuhu!

Alliyah said...

Nampak sedap
mungkin boleh menang MasterChef M'sia kalau masuk.

sue sopian said...

hi..salam kenal..
ermm.. nampak sedap.. lapo perut..huhu

rATu kEBaYA said...

sedapnya.. nak mintak sikit.. hehehe

Nia said...

hehe..kalau kita tukar2 resepi ikut suka hati, tu kira derhaka pada resepi la yek.

tapi tiramisu tu mmg nmpk sedap!

fiezaradzi said...

wah, rupa lau masuk masterchef, penting la.. lau tak, asal sedap, makan jer.. hehe..

tak de resepinye ke? nak gak try..

Daddy Ziyyad said...

Rupa pun dah ada..:)

Takpe, perbaiki dari masa ke semasa..sebab kalau beli kat Secret Recipe or starbucks dah mahal..

idasm said...

nampak sedap tiramisunya. ida mmg tak pernah buat.. tahniah!!!!

Mohd Rozaiman said...

waaaaaaaaaa...dasat la...bkn calang2 ni...kipidap...yummy2...singgah sekejap ni,cari Tiramisu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails