December 6, 2011

Malaysia Air Festival 2011

Assalamualaikum....


Salam Selasa semua;)

Awas, ini entri manyak gambar

Saya kemalasan hendak mengeditnya,huhu...

Berpanasan setengah hari di sini, panas dan berbahang, tapi sungguh seronok!

Inilah Malaysia Air Festival di Subang Skypark yang kami terjah sekeluarga dalam 2 minggu lepas(haha cerita basi baru nak update!)Hiks...




Banyak sungguh kapal terbang dan helikopter pensendirian yang kami tengok...tak silap lebih 50 tau, fuh..banyak sampai tak tertengok semua



Budak comot 2 orang yang berangan nak bawa balik helikopter ni ke rumah buat jalan jalan :P







Mikael boring dan panas, suka tau dia buat mulut gini, :)




Merasa juga Mikael, Muaz dan abang sepupunya Nadzif duduk dalam army aeroplane ni, perasan macam soldier, kihkihkih:)


 Inilah pilot dia yang ramah mesra, kesian dia duduk dalam ni berpanasan, tapi ceria je




And introducing the co-pilot!!Sengih bukan main dapat duduk kerusi co-pilot!



Ini parajump!Nampak tak kecik tu?



Parajump dah hampir nak turun...



Setengah hari kami disana, ikutkan nak tunggu sampai petang tapi dah tak larat nak berpanasan, tapi macamanapun seronok dapat kenalkan anak anak dan tengok lebih dekat bermacam jenis aircraft.

Notakaki: Pernah verangan jadi pilot masa kecik dulu!Anda semua pernah?

Published with Blogger-droid v2.0.1

11 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

tak pernah teringin jadi pilot, cuma suka nengok orang jadi pilot, cam teruja je, dalam hati selalu kata yang dorang tu pandai.keh keh keh

Ladysirna said...

saya taknak bg anak jadi pilot nnt kak ina, takut diaorg selalu fly tak ada masa nak jaga kita bila tua, hehe;)

Daddy Ziyyad said...

saya pernah berangan nak jadi pilot! hahaha..tapi rabun!

Rugi saya tak ke sini...ni annual event ke?

Mohd Rozaiman said...

...seronoknya,best la...dapat naik lagi tu...

Ladysirna said...

DZ

Yer, ini annual event rasanya, tapi menurut sumber sumber yh boleh dipercayai cewah ada lagi event yg sama seperti ni kat Melaka bulan 6 nnt

Ladysirna said...

Mohd Rozaiman

memang best tau!

gadisBunga said...

saya penah naik charlie dan helikopter sultan pahang! :D

gadisBunga said...

satu lagi, subang skypark tu dkt je dgn rumah saya. tapi kenapa saya tak tau ada air festival ni???

kakcik said...

kakcik tak pernah berangan jadi pramugari, jadi pilot lagilah tak pernah! :)

Maya Mayana said...

saya berangan nk jd angkasawan tau..tp masa tu Malaysia tkde lg angkaasawan...mungkin cita2 akan diturunkan buat anak2 spt pilot atau astranaout

Hanih Borhan said...

laa...ruginya tak taw...kalau tak,mesti singgah punya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails