December 19, 2011

Jiwang karat

Salam semua...

Sejak akhir akhir ni aku suka sangat nak berjiwa-jiwa.Jiwang karat. Hikhik.

Lagi lagi lepas penangan Ombak Rindu.

Sukala lagu ni. Nyanyian Adira dan Hafiz. Tengah drive kereta seronok sangat dengar ni. Layan blues sorang sorang. Ulang-ulang aku play. Best.

Jom layan.

Lirik Lagu Ombak Rindu–Hafiz/Adira

Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku



Sumber: http://www.liriklagumuzika.com/

16 comments:

Pok Amai-Amai said...

Tak apa. Sy pun ada ms jiwang karat gak. Klu datang karat sy, mulalah nak dgr lagu rokapak! Hahahah!

Syida said...

saya tak pandai jiwang karat (yeke?) hehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lagu yg satu lagi tu.."untuk kamu"(ombak rindu juga) pon best juga!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lagu yg satu lagi tu.."untuk kamu"(ombak rindu juga) pon best juga!

bujal X said...

buka radio semua chanel lagu tu~keh keh~

~najwa~ said...

nyanyi dalam keta masa gi keje weh!!!! haha

Ladysirna said...

@Fara

Kadang minat juga rockapak!Lagu search gadisku sampai sekarang minat!;)

Ladysirna said...

@Syida

yeke ko tak jiwang?hiks;)

Ladysirna said...

@Rina

o ye ke, nanti aku google kat youtube!tq!

Ladysirna said...

@Najwa

Samala aku pun!Perasan macam izzah, bwek...hehe

Ladysirna said...

@Bujal X

Hehe;)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Dr. apa2 pun.... Aaaron Aziz mmg hensem!! Kekekeke.. jawapan lari tajuk.

kasihredha said...

waktu zaman akak dulu rock kapak..hihi

sesekali jiwang takpe...ombak rindu memang best(lari tajuk juga ke ni?)

Ada kata2 mila dalam filem tu yg sgt akak ingat..redha itu berserah dengan ikhlas...sedangkan pasrah itu menyerah kalah :)

Hanis Azla said...

akak pun kdg2 jiwang karat juga.. lagu ombak rindu ni, bukan takat akak aje, anak2 pun suka layan.. bestkan.. dah ada lirik ni, bolehlah ikut nyanyi dgn lirik yag betul.. klu tak main belasah aje... he..he..

DrSinga said...

konar balik lah...

gua tak jiwang punya worang...
:)

Papa Mifz said...

hmmm..tak pasti pernah dgr lagu ni ke tak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails