April 1, 2011

....dalam botol

Salam dan bismillah...

Hai semua, maaflah dah nak senja kala baru blog ni berupdate, puan dokter sibuk ya hadirin sekalian, walau bagaimanapun miss uolls la=)

Oh ya, pagi tadi dengar kat radio yang filem ...dalam botol terbitan Raja Azmi dah kutip almost 1 million yer after seminggu ditayangkan. To good to be true..hehe. Filem ni kan penuh kontroversi, dari mula pembikinannya sampaila sekarang. Ada siapa-siapa dah tengok ke? Bagila prebiu sikit...

Saya?Hah..jangan harap saya pergi tengok...kuikuikui...tunggu masuk TV je la. Saya kedekut  bukan minah kaki wayang sebab saya minah rewang je. Bukan apa, saya fobia sikit masuk panggung wayang, macam seram jer....gelap jer...pastu saya kalau bab tengok wayang memang down in list la...en hubby pun sama, kami sehati sejiwa cewah..:p

Cakap pasal filem ni, filem ni kan pasal manusia dua alam. Teringat pulak cerita donut kat Astro haritu. Lelaki lembut diumpamakan macam donut. Nampak keras tapi bila tekan....lembik. Hehe...
Tapi lelaki lembut tak sama ye dengan lelaki 2 alam. Totally different okay...The latter is the one dalam cerita ...dalam botol ni.Tapi camana pulak dengan gay?Yang tu kategori mana ye?

Komen?Saya takda komenla sebab tak tengok lagi cerita ni. Tapi saya rasa disebabkan kontroversi itulah filem ni berjaya kumpul 1 million in one week.

Nota kaki: Kawan saya bagitahu, lelaki gay ni suka pergi gym?Betul ke? En hubby pun cakap yang sama sebab dia pernah kena "ngorat" dengan "lelaki" itu di gym...haaaahh?

4 comments:

ada mokhtar said...

teringin jugak nak tgk cerita ni.. nak tau apa yang menarik sangat selain dari kontroversi tajuk cerita tu,..

Ladysirna said...

@ada mokhtar

ok, nanti awak tgk cerita kat kita ye...nak tahu juga sebab saya mungkin takkan pegi tgk..hehe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

I pun kalau tak kerana anak2, memang malas nk tengok wayang.

Ya ke gay suka gi Gym? Ramai gak artis2 hensem yg dituduh gay kan, kadangkala mcm sukar nk percaya.

Ladysirna said...

@MM

betul...ramai org cakap, sebab gay ni u memang takkan tahu yg diaorg ni mcm tu, diaorg nampak cam lelaki tulen u...tapi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails