January 11, 2013

Masa mandi baby Mifzal!

Assalamualaikum semua..:)

Demam durian crepe dah habis, demam Adam dan Hawa pun dah habis. Jadi berbaliklah kepada dunia realiti. Haha. Cuti saya pun dah tinggal sipi sipi je lagi, seminggu je lagi jadi housewife, lepas ni dah kerja semula. Nanti dah kerja mesti rindu kat mereka ni....

3 Ahmad~ Muaz, Mifzal dan Mikael

Okeh, nak masuk kerja kena bersemangat!Nak dapat anugerah khidmat cemerlang. Ekeke. Kenalah semangat kan, surat naik gred pun dah dapat, so, looking for the good beginning for this year:)

Jom tengok baby Mifzal mandi. Budak kecik ni suka mandi tau. Kalau dalam besen tu duduk berendam lama pun dia suka. Geram tengok. Awas ye, gambar di bawah adalah sedikit censored:P

Memandikan baby Mifzal jadi lebih mudah dengan  bath cushion yang lembut ni.  Baby tak stress pun. Dah tak guna cushion asal yang keras tu.
Aw chak! Kita main bubble dulu...

Alalala....tahu je mama nak ambil gambar dia ye..
Dah bilas badan, dia mula tunjuk tanda mahu susu, laparlah tu!
Dah siap! Baby Mifzal like bathing time...;)





13 comments:

Daddy Ziyyad said...

hahahah...org tua pun seronok tau kalau ada bath cushion saiz dewasa...:P

Syida said...

Wahh!
DaddyZZ pun nak mandi pakai bath cushion kah?
ahahahaaaaa

Kakzakie said...

Huuuiiii seronoknya dapat mandi macam adik. Pandai pulak tu senyum-senyum:)

Hanis Azla said...

comel-comel anak awak.. bestnya ada bath cushion macam tu.. macam2 ada skrg ni.. nak mandikan baby tentu jadi lebih mudah kan..

L said...

comel je baby.. hehe

Papa Mifz said...

oh bagus yer guna bath cushion tuh...tak tau lak ada jual bath cushion tuh...

Mimie said...

bambam nye baby nih la

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Jelous tau kita you ada baby kecik. Sedap ni digomol2. Lagi2 lepas mandi.

**I takut nak beranak lagi.

Mama2Q said...

hikhik....comel!

kak ina kl said...

nasib baiklah dah sensor..klu idak mesti bila dah besar dia malu

pena rozie said...

tembamnyer die....

LiYa HaNiF :: said...

Alaaaa comeinya..
mana nk beli bath cushion tu erk hehe

Fadilah Aziz said...

@Liya Hanif

Ada jual kat kedai barangan bayi, saya beli ni kat kedai Manjaku Gombak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails