February 28, 2011

Last minute

Salam dan bismillah...

Kecoh betul harini...dah berapa hari kecoh sebenarnya...

Balai polis, pejabat pos semua penuh dengan orang, orang lebih ramai dari kedai TOTO 3T...

My eG dan Rilek eService pun sesak tak boleh masuk, kalau ada uni5 pun mungkin jammed jugak

Semua orang nak bayar saman yg ada "diskaun"

Kereta saya "suci", belum pernah kena saman

Tapi  En Hubby ada 3 saman...semuanya speed trap...baru juga bayar dekat My eg

Last minute...entahla, orang kita memang suka last minit kot...

Boleh kata banyak perkara orang suka buat last minute

Dulu ingat zaman sekolah

Cikgu bagi homework, cuti sekolah pertengahan semester...

2 hari nak masuk sekolah baru terkulat-kulat buat kerja rumah...

Masuk U, kena buat kertas kajian, hehe, due date lagi 2 hari pun baru siapkan...

Itu saya...

Tapi bukan semua benda kita suka last minute

Biasanya kita suka put something tu last minute sebab kurang disukai...kan?

Apa yang korang suka buat last minute?

6 comments:

Nieza Ishak said...

nieza pun clear .. sooo boleh relax2 takyah fening2 hihihi.

SyidaGorjes said...

saya seorang yang bersih dari saman (kot).
dulu suka buat asigment last minit sbb lebih thrill!

Diyana said...

diyana baru bayar via myeg 2-3 hr lepas..hehe.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Byk2 benda yg I tak suka buat last minute ialah mempacking (utk travel or blk kg), paling2 kena buat 3 hari before berangkat, nt byk brg tertinggal.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik memang jarang buat benda last minute, sebab makcik jenis yang tak suka akan kesesakan dan orang yang ramai. Selalunya yang last minute, bila ada pertambahan lauk masa tengah masak.

h4ni3 said...

kalau benda tu saya suka... memang dan dan tu tak menyempat terus rasa nak buat..
kalau tak suka.. alamatnya memang last minute lah hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails