March 10, 2013

Selamat Hari Ulangtahun Muaz

Assalamualaikum semua....


Penatnya...minggu ni tersangatlah sibuknya..nak update blog pun tak sempat..Tapi hari ni kena update juga sebab harini hari jadi Ahmad Muaz. Dah 3 tahun si comel yang muka macam girlish ni..bukan saya sorang cakap tapi dulu memang ramai yang kata muka muaz macam keperempuanan....tapi lasaknya ya Allah...pagar kerusi meja habis di panjatnya! Moga terus membesar dengan sihat dan cerdik..jadi anak soleh dan hamba Allah yang taat..amin... Mama buat oreo cheese cake untuk birthday boy...gambar akan di upload kemudian ok..sekarang tengah chillin' dalam fridge.. Happy birthday Muaz..mama love you endlessly!



11 comments:

~najwa~ said...

Happy birthday muaz!!

**eh, ok je. Tak de pun rupa girlish :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Happy birthday Muaz...
Rajinnya Mama buat homemade cake..
mesti sedap!

Ye la, tak de muka girlish.. muka macho ada la.

nurbijen said...

Happy birthday Muaz... sebaya dengan danish rupanya :)

transformed housewife said...

Happy birthday Muaz. Semoga menjadi anak yg soleh.

Mama2Q said...

aah la muka macho lagi ensem...takde muka gegirl..jgn riso.....happy besday muaz!

Papa Mifz said...

selamat hari lahir buat Muaz...:)

umi alya said...

Selamat HAri Lahir Muaz...

elly nadyra said...

happy belated bday muaz!

Daddy Ziyyad said...

Hepi belated besday Muaz!!!

nea lopah said...

Happy bestday muaz..jadi anak soleh yer!

Ann Ishak said...

happy belated birthday Muaz, bestnya mama buat sendiri kek birthday dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails