March 13, 2013

5 tahun ~Ahmad Mikael


Assalamualaikum...


Kali ini sambutan hari jadi mikael dibuat di tadikanya..alhamdulillah semuanya berjalan seperti yang dirancang. Kalau dua hari lepas harijadi Muaz kalini harijadi Mikael pula. Mac ialah bulan bermakna kami sekeluarga!

Request mikael untuk kek ultraman juga dah ditunaikan...suka sangat dia.Alhamdulillah dah 5 tahun usianya..Moga terus membesar bagai juara dihati mama dan baba.. 

Mari kita layan gambar sekitar majlis ringkas hari jadi mikael di tadikanya..simple dan ringkas je majlisnya tapi tengok wajah gembira Mikael sungguh meriangkan hati:)

Kawan kawan..

Kek Coklat Ultraman printed...

Spageti aglio olio~homemade with love 

Mikael nak potong kek

Tengah nyanyi lagu birthday

#brotherhood #siblingslove

Mama juga mahu menempel

Party bags for children

Isi dalam party bag~mama, jangan bagi sweet sebab abang tak suka makan sweet nanti gigi rosak(so, mama bought chocolate despite of sweet)


9 comments:

ejulz said...

hepy bday mikael.. smoga jadi anak soleh.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday :)

faraherda.razalan said...

Olololo...comel-comel tgk anak2 dlm pic tu. Happy bday Mikael. Moga jadi anak yg soleh ya?

~najwa~ said...

Mama kena amik cutilah eh masa birthday party?


Happy birthday mikael....

elly nadyra said...

happy bday mikael, kalau buat kat tadika, walau setakat cake tetap meriah kan, sure dia happy sebab dpt potong cake depan kawan2

Papa Mifz said...

selamat harijadi buat Mikael...semoga membesar dengan sihat dan cergas...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Happy birthday to Mikael..

Wah! Dr. Menjadik la speghetti olio tu. Mesti bebudak suka.

Ann Ishak said...

happy belated birthday Mikael, semoga menjadi anak penyejuk hati dan kebanggaan mama baba. amin...

Nora Karim said...

wah seronok budak2 tu smbt besday mikael...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails