June 13, 2010

Passionate but hectic

Salam dan bismillah...

Bersawang-sawang, baru seminggu tak masuk rumah, ada masuk juga tapi jenguk-jenguk je. Umah kawan-kawan pun tak sempat jenguk. MAAF ya semua, tuan rumah BIZI.  

Baru je masuk kerja seminggu. 
Hari ke empat kerja saya dah oncall. Nampak sgt khidmatku diperlukan dan ramai orang gumbira kerana oncall mereka sudah dikurangkan..

Hectic week!
Thats all i can say..But i'm so passionate sebab dah lama tak kerja.
Housemans dok pelik

"Nape dokte datang awal sangat?"
"Semangat la nampak dokte ni"

Mustila, hehe, dah lama tak kerja..
My brain cells pun ambil masa nak regenerate. So many things to recall. So many things to read again.
DO NO HARM!

P/S: Nanti saya jenguk umah kawan2 ya...Rindula nak blog walking=)
Ward saya ada banyak patient dengue fever, seriau betul...hope they get well soon...



7 comments:

Kie-yu said...

hee~
hepy working doktor
smile owez ;)

A D I A said...

oh lama ke cuti sebelum ni? i'm not at ppum, leh dah buat ward round sini hehe? export doctor jap.

Dokter faRyn said...

welcome back!

aku pulak excited terlebih. tengah oncall ni. huhu.


cepat-cepat updet lagik.

:)

Nia said...

selamat berkhidmat doktor! hehe

Dr Ezura said...

selamat bekerja kembali...sekarang kat neuro lagi ke..?

DrSinga said...

meh nak teka ward mana....
23??!!
18??
ada sampai tahap troli dan stretcher??
:)

sirna said...

thanks guys...

Drsinga---ward 26..dulu ward P2 yg wad kayu tu, sekarang dah pupus..so far, belum ada strecher lagikla, tapi wad 18 ada!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails