June 27, 2010

Minggu yang penat tapi penghujung minggu yang mengembirakan

Salam dan bismillah...

Ekeke...
Poyo nya tajuk entri saya
what am i trying to say?
Suprise!

Ok, sebelum apa-apa saya nak minta maaf sebab dah lama blog ni tak berupdate
Dan sesungguhnya saya sangat ingin menyinggah kat rumah kawan-kawan tapi saya dihambat dengan kesibukan! Sungguh saya ingin..Ada juga saya singgah kejap-kejap tapi tak berkesempatan nak tinggal komen. 

Maaf, saya betul2 sibuk!

Minggu ni saya betul-betul penat, saya rasa memang berbeza time musim cuti sekolah dengan bila sekolah dah start. Haritu masa musim cuti patient tak ramai admit, klinik pukul 1130 pagi dah takda patient sebab default follow up(mungkin sebab anakcucu datang rumah dan ada yang pergi bercuti cuti sempena musim cuti) dan jalan tak jammed. Waktu saya oncall minggu cuti sekolah tu, saya boleh tidur dari pukul 11mlm sampai 6 pagi! Langsung takda postcall syndrome. Much better than at home...Tapi, naik je sekolah, it turns to 180 degree terus, ramai orang sakit dan saya tak lagi dapat menikmati oncall 'heaven' macam tu. Klinik pun habis pukul 1-1.30petang, patient berebut-rebut datang sebab ubat dah habis!
Penat, but it is a noble job.bu
Penat, but i love my job!

Ok,ok, back to the topic
Hehe, saya postcall harini, tu yang macam manic sikit:P

Saya drive berdesup balik rumah tadi lepas buat morning round. 
Rindu bangat sama putera-putera kecit saya dan putera besat saya.
Balik rumah, masuk bilik, suprise!
Saya dapat  BUNGA!
Tahu kenapa?
:
:
:
:
:
:
TODAY IS MY BIRTHDAY! (hehe..malunya nak bagitau, sengal...)

En hubby belikan saya kek secret recipe, chocholate indulgence kegemaran saya
Kami sambut anak beranak je kat rumah
Yang bestnya, En hubby jadi chef harini
Saya jadi mem besar..hehe..

So, penat pun seronok, seronok sangat!

*sorry gambar tak dapat nak upload sebab line slow yang hazab*

p/s: saya akan jenguk rumah anda ya, bergantung pada kesempatan saya, insyaAllah...

8 comments:

Nurzairul Isma said...

hepi birthday sirna... semoga ceria2 selalu.... birthday yg keberapa nih..?? hahahaha...

sirna said...

hehe...thanks isma..rahsia..:P

DrSinga said...

alamakkk...
terlambatttt...
happy birthday Dear!!
:)

Eti said...

Happy Belated Birthday ya!!! :-)

Dr Ezura said...

happy belated birthday...! semoga dirahmati Allah selalu...kita un nak announce jugak, hari ni birthday kita..heheheh...muka tak malu!

take care...

eRaY said...

sirna...happy belated burfday :)
wow bestnya dapat surprise
i wish i had once :P

SyidaGorjes said...

happy belated birthday!valid lagi ke or lambat sgt?

sirna said...

DrSinga, eti, Dr Ezura, syida and eray..thanks ya!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails