June 18, 2010

Kerana Syafie Naswip

Salam dan bismillah...

Pagi2 masuk wad..jalan jalan tgk patients grossly...di cubicle 3 ternampak satu muka yang sangat familiar...

Eh,cam pernah nampakla..dia senyum sbb tgk wajah konpius saya..Tengok board kat atas katil...ohh...
Nama-Mohd Syafie Naswip
Umur-17.8 thn

*picture credit to google*

Sah!Artis filem Mukhsin dan Talentime tu..hehe,tak sangka plak masuk wad budak ni..Tengok dia, teringat Allahyarham Yasmin Ahmad, saya suka filem-filem arwah...Syafie ni pun pandai berlakon, nampak real je lakonan dia..
Ops,jangan susah hati,dia bukan kena demam denggi...dah discharge pun...dalam TV nampak tinggi berisi juga, rupanya kecit je budak ni..hehe..

 

8 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sirna... itu artis...agak2 kalau jumpa teman blogger yg memang tak pernah jumpa, boleh cam tak ya? Kalau berselisih bahu pun agaknya tak cam kot..

~~ciklinn~~ said...

salam doc.. TQ singgah umah ciklinn....

nak kipochi leh? sakit apa mamat pelakon nie.. heheheh

sirna said...

sam--insyaAllah, kalau jumpa mesti boleh cam punya, for me my blogger friends semua dekat di hati, cewah...ekekeke...

ciklinn--hehe, boleh je nak kipochi...dia dapat allergic reaction, alhamdulillah dah ok lepas bagi ubat=)

SyidaMislan said...

nape tak amik gamba?artis tuuuu.hehehehe...

DrSinga said...

kita suka dia berlakon!!!!!
:)

LYaFRINA said...

WAA..BESTNYA.. SUKA SGT2 KAT DIA NI... ASAL USULNYA,, DIA NI ANK ORG SUSAHKN.. LYA TBACA DLM PAPER DULU..

sirna said...

syida--malu seh nak amik gambo, nanti kang staffnurses semua pandang plak, ekeke

Drsinga--kita pun suka, tu yg excited bila jumpa

lya--o ye ke, tapi dia memang pandai berlakon pun, rezeki dia kan=)

Syafie Naswip said...

terima kasih doc....alhamdulillah..skunk sy dh sihat...sy folo doc....kalau ape2 folo la sy eh..syafienaswip.blogspot.com...tq u 4 everything k..:)))t8cre....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails