February 28, 2013

Ubat Perangsang

Assalamualaikum semua. ..

Inilah ubat perangsang saya..bahaha..adakah kedengaran terlampau?
Makanlah ini untuk mendapat mood kononnya..er..tapi coklat memang baik untuk kesihatan tau especially dark chocolate...tapi berpada pada la makannya tu.Ni dapat free je.Kawan sekerja bagi dan kami makan ramai ramai. Dahla memang sedap dapat free lagila rasa sedap!

Maaf..dah lama x berkunjung ke rumah kawan kawan..masih cuba menyesuaikan diri sebab baru masuk bekerja..nanti saya datang ye..moh kita lunch pulak..

10 comments:

Dr Singa said...

cekelat memang afrodisiak perrr..
:)

dayana yana said...

ya..
cokelat ni boleh buat kita rasa happy...

Drama Mama said...

lama tak makan cekelat! ahhhhh sedapnya kalau dapat ni!

Farah Waheda Wahid said...

ini bukan sekadar ubat perangsang ni kak... plus...antidote...he he he... saya pun sama...

Kakzakie said...

Kakak satu family semuanya hantu coklat. Rumah kakak dlm fridge tak pernah tak ada coklat. Tak kisah brand apa semua kami sapu..

Daddy Ziyyad said...

hahahhaa...LIKE komen DrSinga :)

~najwa~ said...

saya x suka coklat = kurang rangsangan.

ekeke

nurbijen said...

ni benda wajib yg ada dalam drawer opis :)

Aisy Nasiha said...

saya ni kalau dgn coklat, ikut mood..
ada masa tu, mmg makan banyak2, kalau tak nak pula, mmg tak sentuh...

Nora Karim said...

eemmm yummy... coklat mmg sedap... hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails