April 3, 2013

Selagi termampu

Assalamualaikum...

Kadang bila dah jarang jarang update blog ni sampai satu masa tak tahu nak tulis apa . Padahal idea dan cerita banyak berlegar dalam kepala. Tak terkeluar. Cerita terperam jadi pekasam. Kalau boleh makan elok juga..hiii...

Inilah stok susu terbaru untuk baby Mifzal bam bam. Alhamdulillah ada rezekinya..ada yang ingin tahu rahsia production susu saya. Jawapannya ialah tiada rahsia. Hanya  pastikan sentiasa mengosongkan miss b bila sampai waktunya...no demand no supply.  Kunci kata lain ialah tak  boleh malas memerah bila di tempat kerja.

Minum air banyak.  Supplement bukan suatu kemestian. Happy breastfeeding:-)

*Dalam tak tahu nak tulis apa ada juga 2 perenggan entri...hiks..dasar blogger..lol

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah rezeki anak akak... ^_^

Mama2Q said...

rindu saat2 memerah...hahaha...

umi alya said...

Tahniah rezeki anak..

nurbijen said...

Banyaknya stok... rindu pula time mengepam, tapi betullah kena rajin memerah baru masyuk :)
Dalam takde mood dapat dua perenggan ok la tu... hihihi

Kakzakie said...

Alhamdulillah banyak stok buat anakanda Mifzal. Kalau gigih dan rajin memang banyaklah hasilnya kan..

~najwa~ said...

Alhamdulillah.....



Moga akan dtg ni aku juga diberi peluang sekali lg utk bf anak (sampai 2 tahun).

***skrg aku stop after bf tasneem 1 yr 7 month. Betul2
lesu bdn aku, lgpun dh masuk 20wks. Tak larat sgt. Kesian dia :(

Papa Mifz said...

wah banyak juga hasilnya yer...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails