December 20, 2009

Oh..saleha

Hari Ahad last week, Sirna n family g umah abang long menghadiri kenduri kahwin anak perempuannya yg juga anak saudaraku, Siti Soleha...muda lagi Soleha ni, baru 19 tahun. Ingat lagi Sirna waktu umur 19 macam dia perkataan kahwin langsung takda terlintas kat fikiran..maklumlah, masa tu tgh dok sibuk "mentelaah buku"kat U...(ceewah pelajar berdedikasi kuhnun), tupun baru tahun satu..Bila tgk org lain yang kahwin awal rasa kagum pun ada, tapi tula kata orang kalau dah jodoh, dah sampai seru..Anyway, tahniah Sirna ucapkan buat Siti Soleha, semoga Soleha menjadi isteri solehah dan ibu mithali kelak buat anak2 yang chumel..Just nak share pics masa hari bersejarah tu...

Nie masa otw gi ke sana, mikael sekarang asyik nak bergaya ngan cap je, kalau boleh malam hari pun nak pakai cap..




Make up artis pengantin ialah Yaya, abang pengantin sendiri, boleh tahan juga make up si Yaya nie, cantik sangat..tu jela, ada lg gambar, tp server slow la..
tgk owg kawin teringat masa kawin dulu, indah betul mengenang memori..hehe, abaikan saya yg suka berangan...

2 comments:

Bitter Sweet said...

awai no dia kawen..tp betul la kut, zmn dulu2, abis spm kita mmg takde istilah kawen tu lagi..tp skrg zmn dah laen sket..

congrats to siti

sirna said...

tula..19 taun sirna pon rasa cam bebudak lagi, hehe, tula namanya jodoh kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails