May 6, 2011

Salam terakhir

Salam semua...

Hari terakhir saya kat sini....

Mode: Sedih

Sebelum ke sini banyak betul scary things yang saya dengar...

But, its not that bad when you're in it

Saya rasa sangat rapat dengan mereka semua

macam adik beradik
kongsi suka duka
makan sama-sama
tolong menolong
apa yang penting kerjasama!

selepas ini balik ke hospital asal...

dipisahkan oleh bulatan pahang..

salam terakhir...cewah=)

Notakaki: Rasa sangat ralat nak tinggalkan tempat kerja yang best dengan kawan-kawan yang best , tapi hidup mesti diteruskan
Haha..^_^

6 comments:

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. entry sedih nampak nye... take care slalu.. singgahla ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

kasihredha said...

cuma berpisah dgn bulatan pahang kan...boleh sering jumpa lagi dengan kwn2 :)
kerja di hospital mana?

~najwa~ said...

dah habis posting kat IPR ke? sure enjoi kat IPR kan, kan, kurang stress..

ok, selamat kembali ke jalan yg benar, heheh... ok ape, aku respect sape yg medical MO ;)

gene said...

lady sirna… kite akan bertembung lagi!
it was fun having all the ups and downs with you…
buat prosedur, kena bebelan, mengumpat… :)
i treasure our friendship and i know it doesn't end here…
tunggu i 2nd call :)
oh yea, and i'll keep watch over this blog too...

Ermayum said...

yang tinggal memories berharga yang menanti pengalaman berguna

SyidaGorjes said...

dipisahkan dengan bulatan pahang?tak jauh sangat la kan?
hari jumaat still bole shopping sesame.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails